Cisini

My site with Beauty, Fashion, Nudes, Noire and more Klik hier voor de Cisini site.

Modeshows van Fong Leng

In een ver verleden, de periode van 1975 tot en met 1982, fotografeerde ik de modeshows van de Amsterdamse ontwerpster Fong Leng. Het was mijn eerste modeshowfotografie, alles op film (negatief en positief film, wanneer je dat nog iets zegt) en alras verbeterde ik mijn techniek voor registratie van dit soort shows. Ze weken af van de standaard door het ontbreken van een catwalk. Klik hier voor foto's van de shows.

Stadsregio Arnhem - Nijmegen

Stadsregio Arnhem-Nijmegen is een initiatief om de economische ontwikkeling van dit gebied te bevorderen. In 2 dagen fotografeerde ik zo beetje alle gebouwen op het terrein van ArnhemsBuiten (voorheen het Kema terrein), het Industriegebied Kleefsewaaard in Arnhem, Mercator Science Park en 52-Degrees in Nijmegen. Klik hier voor de foto's.

Het optreden van een popbandje

Een klein keldertje in ergens in Amersfoort; het optreden van de band van een fotomodel met wie ik ooit werkte. Nauwelijks licht, slechts een paar pipo's en dus geflitst. Klik hier voor een paar foto's. Eigenlijk is het best leuk om onder deze omstandigheden ook nog iets te kunnen maken.

Uilen

Klik hier voor een paar foto's van uilen en een amerikaanse buizerd.