Fotografie

Ik begon mijn loopbaan als bioloog, gaf een paar jaar biologieles, maar verruilde dat bestaan al snel voor een leven met fotografie. Het was een lange en boeiende route waarin ik me in veel onderdelen van de fotografie specialiseerde.

Het begon met huwelijksreportages, ging verder in reclame, kunstreproductie, architectuur, interieurs, industriële projecten, product, om uiteindelijk in Parijs in de wereld van mode en beauté terecht te komen.

Terug in Nederland ontdekte ik de digitale wereld en heb 20 jaar de ontwikkelingen van nabij gevolgd. Vanaf 1987 grafisch ontwerp op een computer, DTP, 3D computeranimatie, beeldbewerking, video editing en na 1994 alle ontwikkelingen op internet in mijn voormalige internetbureau met eigen software developing. En geloof me, er is niet zoveel nieuws bedacht daarna. Alleen maar meer van hetzelfde waarmee de mensheid meer mee is gaan doen.

Nu is het voor mij weer volledig fotografie in alle disciplines die je hier op mijn site ziet. Dus bel of mail wanneer je wensen hebt op fotografisch gebied. Ik werk -afhankelijk van het onderwerp- op locatie of in de studio.

Ton Sipman